Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
persil
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: persil » 02 maja 2006, 22:14

Ta ankieta na górze po tym meczu zdecydowanie zmieni swoje wyniki. Szkoda gadac, a "Łowczy" Janas mowil przed meczem, że chcą sobie po prostu postrzelać. :lol: no comment. Widać dlaczego tacy zawodnicy jak Mila Kosowski nie grają w klubach. Prezentują po prostu żenującą formę. Bonin wg. mnie, już jak widzialem go na Koronie jest drewniakiem!! Za dużo indywidualizmu, który nie jest w jego przypadku poparty jakimiś olbrzymimi umiejętnościami. To powołanie mnie totalnie zaskoczyło, a moje obserwacje sie potwierdziły na meczu. W ogole jesli Łowczy Janas powołuje kolesia, bo dwa razy przeszedł kilku Legionistów, to wybaczcie, ale coś jest nie tak. Jop z Lewandinio totalny brak zrozumienia, Franek bez formy, Szymek widać ze gra w klubie, ale z kim ma grać w reprezentacji?? Gancarczyk- dobry mecz, ale czy sobie poradzi na MŚ, wątpie?? Sosin, osobiście wolalbym Jelenia albo Piechne. Dudek w sumie dobry mecz, widać, że sie stara. Sobol, nie wiedział za bardzo co sie dzieje i po prostu kopał piłke... Bosacki-ciężko mi ocenić. Rasiak też nic nie zrobił. Nie mamy ekipy na te mistrzostwa... nie wyjdziemy z grupy, jeśli Łowczy Janas nie zdziała cudu.

Wróć do „Polska”