Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: RadoGol » 02 maja 2006, 23:09

Martinho pisze:
RadoGol pisze:Moim zdaniem zagrali tylko dobrze Ci zawodnicy, którzy nie mają pewnego miejsca w składzie na Mistrzostwa Świata, czyli Dudek i Gancarczyk.

A Szymkowiak :?: On byl najlepszym zawodnikiem w naszej druzynie... :roll:
Był jednym z lepszych, to prawda, ale on od dawna jest liderem naszej kadry i od niego można, a nawet trzeba wymagać czegoś więcej. Nie wymieniłem go też dlatego, bo każdy wiedział przed tym spotkaniem i po nim, że Szymek na pewno na Mistrzostwa pojedzie, a ja wymieniłem tam zawodników, którzy takiej pewności nie mieli ;)
Martinho pisze:
RadoGol pisze:Po Eliminacjach i losowaniu grup Mistrzostw Świata myślałem, że mamy jako takie szanse na wyjście z grupy, teraz widzę, iż będzie to bardzo trudne.

Ludzie czemu wy po jednym meczu oceniacie jak Polska zagra na mundialu :?: Na pewno w Niemczech bedzie to lepszy kadrowo zespol z nastawieniem na konkretnych przeciwnikow ktorzy rozpracowywani sa od grudnia :!: Moim zdaniem to wypadek przy pracy...Zagrali slabo bo mysleli ze strzela im 5 bramek w 20 minut i to ich zgubilo :lol: Nie ma co mowic ze akcje Polakow na mundialu drastycznie spadly...
Należy tylko pamiętać, że będą oni tam grali z lepszymi zespołami niż Litwa, do tego dojdzie większy stres, ponieważ jak wiadomo Mistrzostwa Świata i mecz towarzyski to dwa inne światy.

Wróć do „Polska”