Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 03 maja 2006, 16:33

Ja wiem czy jeden kosztem drugiego ? w sumie masz racje że na przestrzeni kilku lat to może być "zły wybór" jednak patrz na coś takiego. Zaznaczem że to nic innego jak tylko spekulacje -

Inter w tym momencie ma piłkarzy którzy są coś warci a nie spełniają pokładanych nadzieji. Prezydent Viola zarzadał by z 25 milionów .. Pizzaro za 9 może 10 do Romy - Materazzi do Violi w rozliczeniu - odchodzi za free Favalli - Za Maria - Wome - czyli klub zaoszczeda na moje oko z 6 milionów za pensja - choć nic nie graja ostatnio. Odchodzi Szinisza kolejny 1 - może Killy 2 miliony - Veron wraca do Kraju z 5 milionów.

Nie biore pod uwage kontraktu bo nawet 6 milionów Inter może mu dać, mimo że tyle [5 jak pamietam] zarabia Adriano.

Oczywiście to tylko takie pisanie ale wiesz o co mi chodzi ? ze jesli trzeba to i znajda 25. Co ważne jak odejdzie Veron czy Pizzaro to kto w drugiej lini. Albo za obronców - Ale to chyba nie problem bo są też piłkarz bez umowy których trzeba skuscić sianem za rok gry. A jak Veron zwolni z 5 milionów to dostanie je pan X :wink: Podobnie z obrona bo może Favalli i Ze Maria wybiorą np. Palermo a wtedy Grosso jak nic :wink:

Wymiana z Real jest bardzie prawdopodobna tylko czy odpowiednia ? jak piszesz Adriano ma jeszcze przez sobą kariere - ja sądze że Luca to snajper na już on teraz był by wstanie ciągnać wózek a mają takiego gracza obok jak Adriano to już hoho Jednak nikt nic nie wie a co ważne Luca może pozostać na stadio Artemio Franchi a to bardzo prawdopodobne

Wróć do „Wracając Do Meritum”