Championschip Manager

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Kotek » 02 lis 2004, 15:27

Ja gram Norymbergą i w drugim sezonie prowadzenia zdobyłem Deutcher Meister (mistrzostwo). Polecam graczy tj.
:arrow: Benedikt Deigendesch - może nie jest to żadna rewelacja, ale gra przyzwoicie; M R
:arrow: Hatem Ben Arfa - kupiłem go za blisko 1 mln Euro; po sezonie jeden z lepszych graczy ligi; finishing 20, crossing i dribbling 13; F LC
:arrow: Trond Erik Bertelsen - ważne aby grał na lewej stronie, chociaż i na prawej nie wypada blado; dobra alternatywa dla Krzynówka, potem nawet lepszy od Polaka; crossing 20, dribbling też jakoś dużo :) ; D/M L
:arrow: Robert Enke - da radę go wypożyczyć; broni przyzwoicie; po dwóch sezonach kończy mu się kontrakt i jest za free; GK
:arrow: Roque Junior - lepszy w ataku jak na obronie ;) ; D C
:arrow: Wesley Sneijder - zawsze go biorę na wypożyczenie; dobry zawodnik; AM RL
:arrow: Paolo Cannavaro - pierwszy sezon u mnie, ale czuję, że z nim na D C dam radę zdziałać wiele; kupiłem go z Parmy za 2,4 mln Euro

To chyba na tyle... Prawie połowa mojego składu. Polecam także Ze Mario, czternastolatek a niektóre skille to 18 i 20 (crossing i dribbling) a finishing ma 13 :)

Wróć do „Hyde Park”