ROCK i gitarowe brzmienia

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 04 maja 2006, 0:37

Nie wiem czy ktos z Was w ogole slucha Godsmacka, ale jako ze wpadla mi w rece ich nowa plyta to kilka slow.
Generalnie kiedys (za czasow pierwszego albumu) strasznie podobala mi sie ta kapela. Mozna powiedziec, ze sluchalem non stop. Pozniej jakos przerzucilem sie na nieco inna muzyke, ale jeszcze od czasu do czasu lubie posluchac kilku straszych (bo im nowesze tym slabsze) kawalkow.
Nowa plyta nosi tytul "IV", jako ze jest... 4 w ich dorobku. Generalnie zawartosc jest podoba do tytulu - po prostu kontynuacja poprzednich. Nic nowego, zupelnie. Pojawia sie w jakims numerze harmonijka :shock: i to by bylo na tyle z innowacji. W zasadzie gdybym uslyszal jakis numer w polowie to chyba nie zorientowalbym sie ze to nowa plyta (no moze dopoki tekst nie wydalby sie "nieznajomy"). Generalnie rewelacji sie nie spodziewalem, ale chlopaki troche przegieli :?

A i taki bonus - zrobili numer "Voo Doo too", ktory mialbyc kontynuacja chyba ich najwiekszego przeboju "Voo Doo". I tak jak cala plyta - nie wyszlo im za bardzo :roll:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”