Generalnie to mieli wejscie smoka. Bo pierwsza plyta byla mistrzowska. No ale wiadomo - pierwszy album to dorobek zycia, a wszystko wychodzi dopiero w drugim. No i tu juz im tak swietnie nie szlo. Chlopaki chyba za bardzo stylu nie maja, albo inaczej - maja tylko jeden i to taki malo wyrazisty. A szkoda, bo potencjal w postaci glosu Sully'ego Erny maja.'Piotrek' pisze:Samego Godsamcka lubie,choć dawno go już nie słyszałem,
Ten nowy album przesluchalem raz i tak jak napisalem nie powalil mnie zupelnie na kolana. Chociaz ja tak mam, ze czasem po ktoryms razie wylapuje numer ktory mi sie spodoba
84 MB, wiec wielki wysilek nie jest. Jak chcesz moge Ci torrenta podeslac, tego co oczywiscie w sklepie dostalem, jak kupowalem plyte'Piotrek' pisze:miałem zamiar sciągnąc ich nowa płyte,ale mnie zraziłeś
Pierwszy album zawsze warto przesluchac, ale moze zedrzyj tez nowy. A nuz otworzysz mi oczy na nowe horyzonty i mozliwosci "IV"'Piotrek' pisze:Chyba przesłucham sobie ich pierwszy album i na tym się skończy.