Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2449
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 04 maja 2006, 13:30

Niestety, ale kibice Juventusu nie mają tutaj racji. Wzystkie te oskarżenia sa prawdziwe. Mówiło się już o tym dość dawno, więc skoro sprawa nie ucichła, tylko nabrała rozgłosu to coś w tym musi być. Swoją drogą to ciekawe. Najpierw oskarżenia o doping w latach 90-tych (sprawa jeszcze nie została zamknięta, lae tutaj Juve się raczej "upiecze"). Teraz sprawa z sędziami, która też nie jest nowa. W powszechnej opinii panowie z gwizdkiem pomagają bianconerrim i rzeczywiście patrząc na niektóre spotkania trudno się z tym nie zgodzić. Ciekaw jestem jak ta sprawa się zakończy. Może nawet dojść do degradacji w szeregi Serie B, ale prawdopodobnie większych konsekwencji Juventus nie poniesie. Szkoda, odbiór powiedzmy 10 punktów w ligowej tabeli oduczyłby ich przekrętów. Nie wiem ile w tym wszystkim jest prawdy, ale czas trwania całej sprawy i pojawiające się coraz to nowe artykuły na ten temat, które jeszcze bardziej otwierają kulisy całej tej sprawy, wskazują jednoznacznie, że to wszystko nie jest czystym interesem. Coś mi się zdaje, że Juventus bez wyłożenia sporej gotówki na najlepszych adwokatów może się nie wylizać...

Wróć do „Włochy”