Lost - Zagubieni [serial]

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: snake » 04 maja 2006, 16:35

Nie moge uwierzyć że zapomnialem o tym temacie. :angry2:
Myślalem że nikt nie ogląda tego, albo przynajmniej nic nikt nie pisze.
Widze ze temat nawet się ostro rozwinoł. :D
Ja oglądam na bierząco. Serial jest cudowny, ale nie podoba mi sie to że nawet producenci filmu nie wiedzą jak to sie skonczy. Czytam sporo info na ten temat. Chodzi o to ze rezżyserzy czytaja komentarze jakie ludzie piszą w internecie na rożne tematy i też o tym jak serial mogłby sie skończyć najlepiej. W ten sposób robią odcinek za odcinkiem, tak żeby wszystko pasowalo i wyszlo jak najlepiej. Grupa ludzi z LOSTZLLA robi niezlą robote z wyszukiwaniem blędów w filmie, z dobrymi komentarzami itp. Nie wiem czy ktoś z was ma coś wspólnego z tym serialem poza oglądaniem, tzn. czy interesują was szczegoly z każdego odcinka itp. Mam kumpla ktory siedzi calymi dniami w necie i przeglada strony o "LOST".

Co do ostatnich odcinków, to musze przyznać że podoba mi sie postać Henrego. Wpłyną pozytywnie na serial i dodal odrobine emocji. 18 odcinek z Hurleyem byl średni, ale koncówka powalila mnie na kolana. Ciekawe jak teraz wyprostuja tą sytuacje. Chyba najciekawsze z najciekawszych bylo to jak John został zamknięty w środku i przyczasło mu noge. Widzieliscie te rożne światła, napisy, znaki itp.? Podobno to jest mapa calej wyspy z opisanymi w szczególach miejscami wypadków. Podoba mi się ze w koncy poznaliśmy, albo lepiej mówiąc widzielismy curke Francuzki w 15. odcinku z Claire.

pozdro.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”