Lost - Zagubieni [serial]

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: meecik_mks » 04 maja 2006, 16:53

ja sie nie mogłem powstrzymać i już obejrzałem sobie 20 odcinek i stwierdzam, że odcinek był świetny !! 9,5/10 !!

No to zacznijmy, od Henryego który prawie udusił Ane-Lucie, ale naszczescie pojawił sie Lock, który potem zaczoł gadac z Henrym, posypało sie troche tego... misja, szef (nie wybacza...) a tym, że przyszedł po Locka, tylko zamącił mu w głowie...

Zwierzenia Michaela bardzo ciekawe, grupa innych niby nie wydaje sie silna, ale moim zdaniem to może być mała podpucha...

Właz ktory kieruje pod ziemie ?! Może do oceanu ?!!? Cholera to wie, ale tam napewno jest Walt i reszta dzieciaków...

Sawyer i Ana Lucia :oops: Ale broń jest :D:D

No i ta wspaniała koncówka... :shock: Nigdy bym sie nie spodziewał... Michael zabija Ane Lucie i Libby (chyba nie specjalnie...) i sam sie postrzela żeby zwalic wine na Henryego... A wszystko po to, żeby ruszyć do ataku na innych !! Wątpie żeby dogadał sie z obcymi, choć nie wiem czy zauwazyliscie ale Micheal wyruszał na misje z bronią, a wrócił bez niej... ?! Może ją zgubił, a moze sie dogadał z innymi...

Teraz Eko, potem Micheal i Desmond ! Szykuje sie niezła jatka... Bedzie ciekawe...

Jak mi sie cos przypomni, to wspomne o tym pozniej...

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”