AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 04 maja 2006, 17:15

Nikt nie odświeża tematu :roll:

Simic podpisał nową umowe z Milanem - co troche dziwi zwłaszcza że już go wpisali w rubryke: "Odeszli" Nie wiem czy to jakas zagrywka. Ale nie od dziś wiadomo że Massimo Oddo jest o włos od Milanu. Gdy Milan kupował w 2004 [hmmm] 30 letniego [?] Stama za ok. 10 milionów z Lazio to teraz Galliani też da zarobić panu Lotito tak by każdy był zadowolony :] Cafu zostaje :] a tu jeszcze Simic ?

Jankulovski podziekował Romie za zainteresowanie :) On wie że jeszcze ma dług wobec rossonerich :]

Co ciekawe zanosi się że kolejny pojedynek Milan Juve na rynku mercato wygra ekipa Rossonerich :] A rozgrywającym będzie nasz były piłkarz Leonardo :]

Rafael Sobis - 21 - letni napastnik - ofensywny pomocnik Porto Alegre i reprezentacji Canarinhos.

Ponoć bardzie ciekawy piłkarz. Mający świetne umiejętności. Trudno oceniać gości na podstawie 3 czy 5 bramek jakie widziałem. Piłkarze w zimie odmówił transferu do Interu jak sie nie myle. Nerazzuri proponowali za niego ok. 10 milionów a jak sie dowiedział Zaza Milan nie da wiecej :wink: Mój dobry przyjaciej będacy w temacie powiedział tak" Zaza kiedy ostatnio Milan przegrał z Juve na rynku ? pomijając ten twój pakt ? [mój :lol:] Nesta, Kaka, Jankul, Gila - zawsze zdecydują pieniądze "

A w tym wypadku jeszcze mamy Leonardo :] Który po sprowadzeniue Kaki na Giuseppe Meazza ma teraz wolna ręka bo nie wierze w to że Łysy mu nie polał :lol:

Obrazek

Chciał się założyć a to mi osobiście dużo mówi bo to sknera jakich mało :lol: Jednak trzeba pamiętac że Fred i Nilmar nie trafili do Milanu choć ich łączono ... z drugiej srtony nie było tam Juve i może to był zły znak :lol:
Ostatnio zmieniony 04 maja 2006, 18:01 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Włochy”