O futbolu na luzie...

Awatar użytkownika
Przema
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 939

O futbolu na luzie...

Post autor: Przema » 06 paź 2025, 10:27

Enjo pisze:
06 paź 2025, 9:49
I tak, mogliby wspomniec o meczu Milanu, Liverpoolu czy tam Bayernu, od tego jest program pilkarski.
Bardzo malo ogladam tych programow, zdecydowanie wolalem forme pisemna, latwiej bylo zaczac i wrocic w dowolnym momencie do tego. Mam wrazenie, ze tez bylo mniej takiego pierdolenia a wiecej konkretnej tresci skompaktowanej w jednym miejscu, ale poszlo w takim kierunku w jakim poszlo. Wracajac do meritum, to maja o Milanie mowic w programach o polskiej pilce? Chyba sa jakies dedykowane programy dla lig zagranicznych czy ligi mistrzow (tego nie wiem, bo nigdy nie wlaczalem jesli chodzi o meczyki czy weszlo).

I tez nie ma co zaklinac rzeczywistosci - Legia to przecietny klub jesli chodzi o zarzadzanie, ale zdobywca PP, gra w pucharach (3 sort pomaranczy ale jednak), najwiecej kibicow - mysle, ze oni dobrze wiedza co sie najlepiej monetyzuje, a wyznacznikiem tego jest liczba odbiorcow. Mimo mojej szczerej niecheci do Legii, to jestem sklonny uwierzyc, ze wiecej osob przyciagnie material na temat Legii niz np. Jagielloni czy Widzewa.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”