Złote Usta?RóżA pisze:Dzisiaj widzieliśmy kolejny bardzo dobry mecz w wykonaniu Kanonierów. Podkreślam- nie bardzo dobry, ale dobry
A wracając do meczu to cieszy dobra postawa Kanonierów. Oczywiście świetnie zagrał Henry co zresztą nie trzeba chyba mówić w końcu jak powiedział Róża 2 asysty mówią same za siebie. No i zdziwiłem i ucieszyłem z tego, że wkońcu strzelił coś Reyes. Jakoś na początku w ogóle nie mogłem się do tego piłkarza przekonać, ale teraz powoli zaczynam go coraz bardziej lubieć. To samo z Hlebem. Na początku nie podobała mi się kompletnie jego gra lecz np. w ostatnim meczu Ligi Misiów grał lepiej. Może wtedy cały Arsenal nie oczarował, ale przynajmniej wtedy mu te dryblingi wychodziły, no i nawet nieźle grał w odbiorze.
Teraz bardzo ciekawa zrobila się sytuacja Kanonierów w lidze - mają jeden punkt zaległy do Kogutów a obie drużyny mają jeden mecz przed sobą. Tottenham będzie grał z West Hamem na wyjeździe, zaś Arsenal podejmował bedzie Wigan. Cóż... Wydaje mi się, że zespół Jola może zgubić punkty na tym beniaminku o ile ci drudzy tego meczu sobie nie odpuszczą. Zaś Henry i spółka napewno ten mecz wygrają, bo muszą wygrać a po drugie swą w świetnej formie. I bardzo będe na nich liczył, zaś byłemu zespołowi Rasiaka po raz 4 w tym sezonie będe życzył porażki (2 mecze z Evertone i 2 z Arsenalem).
Edit:
To ja może zapodam oceny fachofców od SkySports:
Jens Lehmann-6
Emmanuel Eboue-7
Kolo Toure-6
Sol Campbell-6
Ashley Cole-7
Alexander Hleb-6
Gilberto-6
Alexandre Song-5
Fredrik Ljungberg-7
Thierry Henry-7
Robin Van Persie-6
Robert Pires(Sub)-7
Cesc Fabregas(Sub)-7
Jose Reyes(Sub)-8
No i cieszy dobra forma Cole'a tylko nie wiem czy CI znafcy nie dali mu tej 7 na wyrost ( nei wiem bo meczu nie oglądalem
AFC (& Everton) Kings!