Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post autor: RóżA » 04 maja 2006, 23:24

metol pisze:Złote Usta?

No tak. Jak zwykle coś spaliłem :x

metol pisze:No i zdziwiłem i ucieszyłem z tego, że wkońcu strzelił coś Reyes. Jakoś na początku w ogóle nie mogłem się do tego piłkarza przekonać, ale teraz powoli zaczynam go coraz bardziej lubieć. To samo z Hlebem. Na początku nie podobała mi się kompletnie jego gra lecz np. w ostatnim meczu Ligi Misiów grał lepiej. Może wtedy cały Arsenal nie oczarował, ale przynajmniej wtedy mu te dryblingi wychodziły, no i nawet nieźle grał w odbiorze.

Moja reakcja była bardzo podobna. Obydwaj piłkarze na początku nie mogli przystosować się do angielskiego sylu gry. Z czasem im to idzie coraz lepiej, ale to i tak jeszcze nie jest optimum ich formy.

O sytuacji w tabeli mowa była już kilka razy, ale wspomnieć nigdy nie zaszkodzi :P Tottenham jak na razie nie gubi punktów w głupi sposób. Grają cały czas swoje. Punkty tracili raczej w meczach z zespołami z wyższej półki. Jedyny mecz który można zaliczyć do nieudanych w ich wykonaniu to porażka bodajże 2:0 z Wes Bromem. Poza tym mieli kilka remisów ze słabszymi klubami. Ale z drugiej strony (mam przynajmniej taką nadzieję) Wigan w ostatnim meczu sezonu będzie chciało pokazać pazurki :wink:

Wróć do „Anglia”