mały spalony co prawda, ale podanie jak zwykle świetne. Dobrze, że choć raz sedzia się pomylił na naszą stronęRóżA pisze:W 30 minucie świetnie do Ljungberga podawał Henry i mieliśmy 1:0
Ja bym do tych pochwał dodał jeszcze postawę Jensa, który juz nas przyzwyczaił do dobrej formy, alwe wypada o nim wspomnieć, 2 kapitalne obrony.
czy najlepsza ? zwykłe uderzenie piłki wewnetrzną stroną, piłka ładne wpadła do siatki. Gol jakich pełno.RóżA pisze:Druga bramka to według mnie najlepsza dotychczasowa brmka Reyesa w karierze
no już nie rób z niego RonaldinhoRóżA pisze:w polu karnym Reyes wprost przecudnie najpierw ją zatrzymuje
jak jej nie masz - to wal na PW, dostaniesz, jak obiecasz zaniechanie pisania w nocnym temacie o rekordachRóżA pisze:Tylko czekam aż będzie dostępna w sieci
mecz z Sunderlandem - też 2asysty i gol - to taka wiadomośc, dla tych co uważają, że Titi nie umie rozgrywać, czy po prostu podawaćmetol pisze:A wracając do meczu to cieszy dobra postawa Kanonierów. Oczywiście świetnie zagrał Henry co zresztą nie trzeba chyba mówić w końcu jak powiedział Róża 2 asysty mówią same za siebie
Nikomu sie na początku jego gra nie podobała łącznie z nim samym. Długo sie aklimatyzował, potem kontuzjametol pisze:To samo z Hlebem. Na początku nie podobała mi się kompletnie jego gra lecz np. w ostatnim meczu Ligi Misiów grał lepiej.
Zobacymy co pokazę w finale LM - bo napewno zagra
WHU, wyjazdRealFan pisze:Właśnie. Z kim tak w ogóle Tottenham gra w ostatniej kolejce