Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 05 maja 2006, 0:27

RóżA pisze:W 30 minucie świetnie do Ljungberga podawał Henry i mieliśmy 1:0
mały spalony co prawda, ale podanie jak zwykle świetne. Dobrze, że choć raz sedzia się pomylił na naszą stronę

Ja bym do tych pochwał dodał jeszcze postawę Jensa, który juz nas przyzwyczaił do dobrej formy, alwe wypada o nim wspomnieć, 2 kapitalne obrony.
RóżA pisze:Druga bramka to według mnie najlepsza dotychczasowa brmka Reyesa w karierze
czy najlepsza ? zwykłe uderzenie piłki wewnetrzną stroną, piłka ładne wpadła do siatki. Gol jakich pełno.
RóżA pisze:w polu karnym Reyes wprost przecudnie najpierw ją zatrzymuje
no już nie rób z niego Ronaldinho :D normalnie ją zatrzymał podeszwą, ja tez tak potrafię - piłkę Titi słabo sagrał, nie popisał sie tu Jose żadną niezwykła umiejetnością
RóżA pisze:Tylko czekam aż będzie dostępna w sieci
jak jej nie masz - to wal na PW, dostaniesz, jak obiecasz zaniechanie pisania w nocnym temacie o rekordach :?
metol pisze:A wracając do meczu to cieszy dobra postawa Kanonierów. Oczywiście świetnie zagrał Henry co zresztą nie trzeba chyba mówić w końcu jak powiedział Róża 2 asysty mówią same za siebie
mecz z Sunderlandem - też 2asysty i gol - to taka wiadomośc, dla tych co uważają, że Titi nie umie rozgrywać, czy po prostu podawać
metol pisze:To samo z Hlebem. Na początku nie podobała mi się kompletnie jego gra lecz np. w ostatnim meczu Ligi Misiów grał lepiej.
Nikomu sie na początku jego gra nie podobała łącznie z nim samym. Długo sie aklimatyzował, potem kontuzja :? ale teraz już gra obrze i oby tak dalej - jestem zadowolony z jego postawy w ostatnich meczach.
Zobacymy co pokazę w finale LM - bo napewno zagra
RealFan pisze:Właśnie. Z kim tak w ogóle Tottenham gra w ostatniej kolejce
WHU, wyjazd

Wróć do „Anglia”