AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 05 maja 2006, 1:07

gilardino11 pisze:Zaza ale dodaj do tego na pewno serginho i myśle że w następnym sezonie gdy przyjdzie wesley (marzenia) Marek.Więc jednak wychodzi 8

:shock: to jak Ty Sneijdera wliczasz jako obrońce ? :roll: Co to Sergio to masz racje przeoczyłem Go :wink: Ale Jankulovski jak narazie gra w pomocy. Po MŚ - gdzie na 100% bedzie grał w obornie - może to się zmienić.

Zresztą ewentualny transfer Wesley Sneijdera nie wykluczył by operazji w obronie. Wiadomo że Stam odejdzie do Ajaxu stąd plotki że to może miec znaczenie :wink: Narazie Sneijder mówi mało - tak naprawde regółki. Ale przyznał że Milan sie z nim kontaktował i ma co do niego plany :twisted:

Wiesz Gilardino Oddo czy nie Oddo - to już nie od nas zależy [a szkoda :P] ale jeśli Ancelotti wcześniej zażyczył sobie Stama i zapłacili za niego tak dużo kasy - dużo patrząc na możliwośc interesu z Lazio jak i wiek piłkarza - to teraz też może podać liste. Massimo ma za sobą świetny sezon [kolejny] i to jest obrońca na już - on nie musi sie uczyć filozofi czy wyczerpać limit błędów. Ale w porwónaniu do Jaapa ma jedna taka "wade" że nie zagra na środku w razie potrzeby [ bo ja go tam nie widziałem jeszcze] a Gallas może :]

Dzis ponoc Roma zaczeła rozmowy z mi. Rumunem Chivu i Franzuzem Mexesem na temat nowych kontraktów - oby dwaj sa łączeni z Milanem [choć nie tylko] z tego co czytałem Chivu "zażądał" ok. 2,5 miliona euro a przeciesz Jaap zwolni kontrakt rzędu 3, 5 milionów za sezon - komuś dac bedą musieli te pieniadze :wink: Mexes dostaje za rok gry "tylko" 1 milion euro a nowy kontrakt za pewne znacznie będzie musiał podwyższyć ta kwote :)

Wróć do „Włochy”