Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post autor: metol » 05 maja 2006, 11:48

fieldy pisze:
metol pisze:A wracając do meczu to cieszy dobra postawa Kanonierów. Oczywiście świetnie zagrał Henry co zresztą nie trzeba chyba mówić w końcu jak powiedział Róża 2 asysty mówią same za siebie
mecz z Sunderlandem - też 2asysty i gol - to taka wiadomośc, dla tych co uważają, że Titi nie umie rozgrywać, czy po prostu podawać
:shock: :zgon: A czy ktokolwiek tak powiedział, że on rozgrywać nie umie? Jeśli tak to :naughty: :bicz2: :cegła: :pogrzeb: :ban: Przecież jeżeli CHOĆBY się oglądało tą edycję Ligi Misiów to chyba łatwo zauważyć, że Henry, nie raz i nie dwa asystował, rozgrywał i w ogóle kierował Arsenalem co u napastników jest bardzo rzadko. Niewielu snajperów potrafi tak asystować jak Thierry przy ostatnim golu Ljunberga - Francuz dłuugo holował piłkę, minął obrońcę i zagrał świetnie Szwedowi (faktycznie spalony :P ale co tam ). Za to właśnie uwielbiam Titiego (swoją drogą śmieszny przydomek:P Moglibyście go inaczej nazwać :wink: )
fieldy pisze:
metol pisze:To samo z Hlebem. Na początku nie podobała mi się kompletnie jego gra lecz np. w ostatnim meczu Ligi Misiów grał lepiej.
Nikomu sie na początku jego gra nie podobała łącznie z nim samym. Długo sie aklimatyzował, potem kontuzja :? ale teraz już gra obrze i oby tak dalej - jestem zadowolony z jego postawy w ostatnich meczach.
Zobacymy co pokazę w finale LM - bo napewno zagra
No zobaczymy. Liczę na niego, zresztą jak na cały Arsenal. Zastrzele się jak wygra Barca :roll:
RealFan pisze:Właśnie. Z kim tak w ogóle Tottenham gra w ostatniej kolejce
fieldy pisze:WHU, wyjazd

Pisałem to pare postów wyżej :? :roll: Aż taki nudno piszę? :wink:

Pozdro

Wróć do „Anglia”