AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 05 maja 2006, 12:49

Ale Poulsen to rzeźnik bez kontraktu - a takich jak On zawodników zawsze warto sprawdzić - nie jest powiedziane że trafi do Milanu - Łysy na pewne dokona kilku wzmocnie na zasadzie wolnego bo tak musi być - zwłaszcza że sami sie pchają - jednak taki transfer nie wyklucz innego - zreszta to tez dla niego jest pewnie nie łatwa decyzja :roll: [Duński Dynamit z Rino w drużynie :shock: mamamija]

O Buffonie nie ma co pisać i tyle to tyko kolorowo wygląda w tych prasowych spekulacjach. Choć przyznam sie że po transferze Bobo już nigdy nie powiem nie wyklucze nic :wink:

Zreszta mam nadzieje że Dida lada dzień podpisze nowa umowe :] Oczywiście z Milane a nie Corinthians :p

Romek znów walczy o Andriya :wink: 50 milionów euro daje :wink: Co ciekawe prasa pisała że Sheva po meczu z Livrono [a w zasadzie ok. 60 minuty] gdy zchodził z boiska był wściekły i nie podał reki Ancelottiemu... szkoda tylko że ja odlądając mecz widziałem jak sobie podziękowali za gre :shock: także nie ma jak dobra informacje...

Zresztą nie dziwie mu się że był wkurzony. Zmarnował kilka sytuacji bramkowych a w kilku zabrakło szczeście - patrz cześci bramki :P asysta przy golu Pippo to za mało wiedział że mógł zrobić wiecej :]

Forza Milan

Wróć do „Włochy”