Ciekawe czy Henry wykorzysta tym razem okazje i zwieje... ale jak sam mówił, nie ma po co wracać...Pasztet pisze:Bonso napisał:
choć nie rozumiem po co sie postrzelił.
Lock powie Jackowi że Henry zaatakował AL i będzie że ona chciała go zabić. Ale niby on jej uciekł, zabrał pistol, zabił AL i Libby i "tylko" postrzelił Michaela a sam zwiał.
A mcihael okaże się niewinny
Jakby nie bylo giną osoby z tyłu samolotu...pablisso pisze:ale zauwazam dziwna sklonnosc... facetom gina dziewczyny... shanon, libby, anna lucia.. co sie dzieje? Milosc na wyspie nie moze istniec? Przeciez Michaelowi tez zabrano dziecko ktore kochal...
Wreście sie troche nawiązała współpraca pomiedzy Lockiem, a Jackiem...
P.S i taka mała ciekawostka, kto chce niech czyta... dotyczy nastepnych odcinków...
Mianowicie czytalem obsade aktorów na nastepne odcinki i o dziwo jest tam Ana Lucia... i nie jest jako Guest Star (tak jest Libby) czyli postać która raczej wystepuje w Flashbackach... wiec moze i Ana Lucia przeżyje, a może nie... Czytałem tez, że w nastepnych odcinkach pojawią sie 2 nowe postacie (Othersi...) i pojawi sie Zecke... Także emocji napewno nie zabraknie, trailerów nie widziałem, ale wiem mniej wiecej co sie bedzie działo...