AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 05 maja 2006, 20:14

Dombroś ale nie tyle chodzi o rożnice co właśnie jej brak. To jak "emerycie" w defensywie Milanu tracą mniej niż Barca ? czy Real a wiecej niż mega defensywne w tym sezonie Bordeaux ? W tym rzecz że nie jest tak zle jak nie którzy uważają :) Potrzebe są zmiany ale nie ma alarmu. Tak samo jak defensywna liga serie A - tylko cattenacio a ile strzelili ?

Lyon jak na swoją dominacje i tak ma mały bilans - przeciesz Oni tam maga lec każdego :P A Real gra w PD wyższy od czego ? rozumiem że og Ligue 1 ?

Bo zauważ że I Real i Barca w ofensywnej lidze Hiszpanskie strzeliły mniej niz Milan i Juve w serie A ? także gdzie to Cattenacio :P

Oczywiście zabrakło tam tez klubów Primership :) przeoczenie :wink:

Chelsea - strzeliła - 72 - straciła 20 bramek
United - strzeliło 68 - straciło 34 bramek

Bilans Chelsea bije wszystkich :P

Edit
RealFan pisze:Nasuwa się zatem jeden wniosek, a mianowicie Rossoneri też grają nierówno. Potrafią w jednym meczu strzelić cztery czy pięć bramek, a w następnym nie ustrzelić nic, albo też niewięcej od rywala, co kończy się stratą punktów

hmm chyba to nie tak - poprostu Milan gra cały czas tak samo ale Juventus potrafi "wygrać" 1:0 grając jak równy z równym z takim Chievo - a Milan będąc lepszym przed 80 remisuje 2;2 ... :roll: Tu jest problem. Bo jesli chodzi o skuteczność to chyba tylko raz w tym sezonie było 0 z przodu... mecz z Juve gdzie Oni bronili w 1o na własnej :wink:

RealFan pisze:Tylko ile Milan otrzymałby od Chelsea za Kaladze

np. Crespo ...

RealFan pisze:Nie wiem. Masz jakieś zastrzeżenia do młodych obrońców?

Absolutnie nie ma :!: Ale wiesz jak mówi sie o Kompanym mega talent a on bedzie miał 30 lat jak zacznie grać naprawde na najwyższym poziomie [jak wogole zacznie] - młody nie znaczy lepszy - Najlepszy wiek jak dla mnie dla obrońcy to przed 30 - od 26 :wink: Pisaliśmy o młodych na ławce a tu mam coś do nich :P bo zawsze chce grać a nie kiedy nie daje rady.

Wróć do „Włochy”