Tytoń

Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent
Reputacja: 0

Post autor: LAtifa_19 » 06 maja 2006, 1:52

Niggaz pisze: Tak sobie przez chwilę skonfrontowałem papierosy i piwo pod względem ekonomicznym i z przykrością stwierdzam, że chyba palenie jest jednak tańsze póki co :roll: Oczywiście o ile ktoś nie pali więcej niż paczki fajek dziennie.
To zalezy ile pijesz piwa dziennie :wink: bo jak wypijesz sobie jedno czasami oczywiscie wiecej to i tak ci to taniej wyjdzie niż papierosy. Tym bardziej że jak sie pali kilka lat to nie ma h.... żebys paczki dziennie nie wypalił przynajmniej. jeśli wybierać która uzywka jest atrakcyjniejsza to oczywiście PIWO :lol: ja pale juz 6 lat i jakos sie z tego nie ciesze :? bo jedyna zaleta papierosów to to że jak cie uzaleznia to sie je fajnie pali (szczególnie rano po przebudzeniu :lol: ) Piwko rzadzi po prostu lepiej nie zaczynac palic bo w tym nie ma sensu wydajesz pieniadze na coś co cie niszczy i to czuc po kilku latach. byłem juz u gostka który leczy z nałogu jakimis prądami :shock: podłącza cie do kabli i NIC jak kazda metoda jak sie nie zaprzesz to nie rzucisz po prostu.

Wróć do „Hyde Park”