Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
Eyesmon
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4389
Kibicuję: AC Milan

Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: Eyesmon » 04 lis 2025, 22:08

Ty piszesz o tym miejscu z filmiku?

"Teren zabudowany, ograniczenie do 50. Od niedawna zjazd na cmentarz ale żadnych domów, skrzyżowań czy innych przeszkadzajek. Prosta droga. Spokojnie można IMO podwyższyć do 70. Ruchliwa, sporo tirów bo to droga na hutę. Tylko jeden problem jest: w ostatnich latach trzy trupy (sarna, przepust i motor) i teraz prawie czwarty. Policji tam nigdy nie widziałem. Tutaj tylko betonowa linia ciągła pomoże"

To sorry ale na filmie za cholere nie widać ze to jest zabudowany. Pola, brak chodnika i w tle jakies osiedle daleko od drogi. Myślałem ze dałeś komentarz i jakimś miejscu obok Ciebie przy okazji tego filmu

Ale Twoj komentarz dowodzi ze dalej nie masz pojęcia o czym piszesz bo tam akurat 70 by spokojnie mogła byc. Nie masz pieszych obok czy przejścia. Nie widze powodu dla 50. Idealny dowód jak w PL jest głupie oznakowanie drog

Sarna moze Ci wbić na drogę i przy 20 na godzinie. Motocyklista to pewnie kozaczył (sam latam wiec wiem jak realnie wyglada). A beta to jest jak pisałem 2x przypadek debila. Tu nie prędkość bmw byla problemem tylko manewr

Ale widze ze Ty z tych co popierają ograniczenia bo w ostatnich latach byly 2 wypadki. I na pewno zejście z 70 do 50 spowoduje ze bedzie ich zero. Myślenie życzeniowe i świetny argument dla gminy i policji :)

Wróć do „Hyde Park”