Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6654

Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: Boromir » 04 lis 2025, 22:38

Eyesmon pisze:
04 lis 2025, 22:32
Ale wolałbym zebys odniósł sie do meritum a nie przypierdalał do mojej kondycji psychofizycznej
Ciężko się do czegokolwiek odnieść.
Eyesmon pisze:
04 lis 2025, 22:08
To sorry ale na filmie za cholere nie widać ze to jest zabudowany. Pola, brak chodnika i w tle jakies osiedle daleko od drogi. Myślałem ze dałeś komentarz i jakimś miejscu obok Ciebie przy okazji tego filmu
To samo napisałem.
Eyesmon pisze:
Ale Twoj komentarz dowodzi ze dalej nie masz pojęcia o czym piszesz bo tam akurat 70 by spokojnie mogła byc. Nie masz pieszych obok czy przejścia. Nie widze powodu dla 50. Idealny dowód jak w PL jest głupie oznakowanie drog
To samo napisałem.
Eyesmon pisze:
Sarna moze Ci wbić na drogę i przy 20 na godzinie. Motocyklista to pewnie kozaczył (sam latam wiec wiem jak realnie wyglada). A beta to jest jak pisałem 2x przypadek debila. Tu nie prędkość bmw byla problemem tylko manewr
Przy 20 nie zginiesz, motocyklista gdyby nie zapierdalał to tez by pewnie żył.
Eyesmon pisze:
Ale widze ze Ty z tych co popierają ograniczenia bo w ostatnich latach byly 2 wypadki. I na pewno zejście z 70 do 50 spowoduje ze bedzie ich zero. Myślenie życzeniowe i świetny argument dla gminy i policji
Nic takiego nie napisałem.

Pytanie: skoro prędkość nie była problemem to czemu go dupa swędziała, tam dosłownie za 500 metrów jest rondo? Bo było za wolno a on MUSI. Prędkość to jedyna przyczyna tego wydarzenia.

PS Stawiam dolary że Seat też 50 nie miał.

Wróć do „Hyde Park”