Reprezentacja Hiszpanii (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 06 maja 2006, 12:58

Cai
Może przesadziłem z tą słabiutką grą Albeldy, ale pamiętam, że grywał lepiej. Obecnie może i prezentuje się nieźle, ale to chyba dlatego, że jego kompan Baraja gra totalny piach. To właśnie Baraja powinien wypaść z kadry na Mundial IMHO.
(L)egionista pisze:Salgado włącza się w ataki ofensywne a Oleguer nie.
Niektórzy oglądają mecze. (L)egionista nie.
Krzysztof Jarzyna pisze:A co do Raula to nie rozumiem o co tyle krzyku? Jezeli powolanie dostal Xavi, ktory od pol roku nie zagral w pilke, to dlaczego Raul ma nie jechac?
Może dlatego, że Xavi jest najlepszym zawodnikiem w Hiszpanii na swojej pozycji a Raul już nie. Pogodziłem się z tym, że Raul pojedzie i dobra. Niech będzie mentalnym przywódcą, ale wystarczy, że będzie pokrzykiwał z ławki rezerwowyc. Na boisku wielkiego pożytku z niego nie będzie. Nie sądzę, aby był takim wielkiem autorytetem, aby wpłynąć zasadniczo na grę reprezentacji. Ja tam raczej kieruję się umiejętnościami piłkarskimi a dopiero później wolicjonalnymi, ale mniejsza o to. O ile nie zabierze miejsca w składzie jakiemuś lepszemu na dzień dzisiejszy zawodnikowi to nie będzie tragedii. Zresztą tak jak pisałem wcześniej - nie kibicuję Hiszpanom jako reprezentacji tylko liczę na dobry występ kilku zawodników.

Wróć do „Hiszpania”