Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2793
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: Ilka » 07 lis 2025, 10:33

HMK pisze:
06 lis 2025, 23:22
Ilka pisze:
06 lis 2025, 11:39
No przecież klienci nie wytrzymają trzy dni bez kuponów
Zastanawiam się kto tam u was obstawia. W sensie domyślam się, że główna część klientów to dziadki 60+ co nie ogarniają w komputery i nie mają konta, ale ciekawi mnie jak dużo osób to ludzie powiedzmy 30-40, którzy powinni mieć ogarnięte konta na necie skoro już i tak grają.
Wbrew pozorom u mnie nie ma dużo dziadków. Jest kilku stałych, którzy praktycznie codziennie przychodzą. Najwięcej to chyba w średnim wieku. Młodzi przychodzą na ogół zakładać konta na internet, ale zdarzają się i tacy co przychodzą weekendowego zagrać :)

Ale ludzie lubią przyjść, posiedzieć, pogadać o tym sporcie z innymi klientami czy nawet ze mną. Ja to praktycznie wiem kto i której godzinie przyjdzie bo na ogół przychodzą podobnie każdego dnia.

Jest też grupka stałych z którymi jestem na Ty (a poznałam ich w punkcie), którzy przychodzą codziennie, grają kupony i wirtualne, gadamy o tych meczach czy o dupie maryni i oni mają od 30 do 45 lat :) i oczywiście mają też konta na internecie.

I tak jak piszą wyżej Panowie - grając w punkcie nie mają śladów na koncie, a to dla wielu ma znaczenie.

Wróć do „Hyde Park”