Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post autor: Martin Pellegrino » 06 maja 2006, 16:19

*_Zaza_* pisze:Seydou Keita - Defensywny pomocnik Lens Wink nie prawoskrzydłowy. Nie wiem czemu tak uważasz może dla tego że oni grając 4-3-3 gra w drugiej lini pomocy Wink Ciekawy gracz obok Momo Diarry jeden z tych o którego będzie walka w Ligue 1 Smile
Być może. League 1 jest dla mnie tematem tabu, nigdy nie byłem jej jakimś wielkim zwolennikiem i może stąd ta gafa. Ale i tak wydawało mi się, że to jest prawoskrzydłowy :roll:

Do tej wyliczanki jeszcze zapomniałem dorzucić Tavano z Empoli, który z każdą koleją wypowiedzią daje do zrozumienia, że bardzo by chciał grać w Interze. Chociaż podobnie było jakiś czas temu z Bojinovem, którego słynna wypowiedź, że Inter jak maży o jakimś trofeum to musi go zatrudnić, tkwi w mej głowi cały czas. Bojinov gra dla Fioletowych, a Tavano jeszcze w Empoli. Jak już mówiłem gorące lato się szykuje ;)

To teraz coś o jutrzejszym meczu.
Mancini nie powołał na jutrzejsze spotkanie Javiera Zanettiego, Waltera Samuela i Luisa Figo, których oszczędza po pierwszym meczu finałowym Coppa Italia, oraz Santiago Solariego, który ma problem z mięśniem u nogi :roll:
Niespodzianką może być powołanie młodego (17 lat) napastnika Szweda Gorana Slavkovskiego na jutrzejszy mecz. Manici powiedział także, że jutro od pierwszej minuty zagra Andreolli i w trakcie spotkanie wejdzie Maa Boumsong. Najwyższa pora :) W końcu to oni mogą już wkrótce stanowić o sile tej drużyny i najwyższy czas aby dostali swoje szanse.
Ostatnio zmieniony 06 maja 2006, 16:29 przez Martin Pellegrino, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Włochy”