*_Zaza_* pisze:Chyba że zdecyduje się pozostać nowym Batigolem na Artemio Franchi i potem o nim beda krążyły legendy
No wlasnie juz nawet w obecnym sezonie zaczęto robic z Toniego taki symbol Florencji na modłe Tottiego w Rzymie ... wedlug mnie za wczesnie na to ...
Martin Pellegrino pisze:Daniele de Rossi - Podobno Spaletti bardzo chce mieś w swoich szeregach Davida Pizzaro, którego z kolei nie chce już Moratti. I tak oto powstał pomysł: a może Pizarro za de Rossiego? Zobaczymy. Jak dla mnie piłkarz solidny, mimo młodego wieku na stałe zadomowił się w Squadra Azzura i Romie.
Bzdura. Daniele jak kiedys tam odejdzie to napewno nie bedzie to klub z Wloch ... w Rzymie oczekuja od niego ze bedzie nastepca Tottiego a z takich nominacji latwo sie nie rezygnuje ... jednak futbol to nie tylko kasa ale licza sie takze przywiazanie i milosc do klubu w ktorym sie wystepuje cale zycie ... zreszta w Romie Daniele czuje sie jak w rodzinie bo jego ojciec pracuje jako trener jednej z grup mlodziezowych
Natomiast co do Pizzaro to po 1 finalowym meczu CI to Spal sie powinien dwa razy zastanowic nim poraz kolejny powie ze marzy o Pizzaro ... mimo ze wczesniej bylem goracym zwolennikiem Pizzaro to teraz jakos mi to przechodzi ... a wogole to bardziej prawdopodobne jest ze kiedy Grosso powedruje na San Siro to w odwrotnym kierunku uda sie wlasnie Pizzaro...