Przeciez w tym sezonie Jankul prawie nie gral, a jesli juz nawet pokazywal sie na boisku to niekiedy zajmowal miejsce Seedorfa, a nie Sergio. W zwiazku z tym proponuje Ci poczekac do kolejnego sezonu, w ktorym miejmy nadzieje Jankul nie bedzie mial problemow ze zdrowiem (tak jak to bylo w tym sezonie), nie bedzie mial problemow zwiazanych z pierwszym rokiem gry w nowym duzym klubie. Mysle ze dopiero wtedy bedzie go mozna dobrze ocenic.nerwowy pisze:o do obsady lewej strony obrony to nie jestem do konca zadowolony z gry Jankulovskiego na tej pozycji i sprzedalbym go latem.
Oczywiscie nie odmawiam Ci prawa do wlasnego zdania, jedynie poddaje ta kwestie pod dyskusje lub zastanowienie.
O ile mi wiadomo to transfer Oddo bedzie kosztowal i to pewnie ladnych kilka milionow. Zawodnikowi nie konczy sie jeszcze kontrakt w Lazio wiec nie moze przejsc do innego klubu za darmo.nerwowy pisze:Drugim kandydatem jest Oddo, ktorego transfer nic by nie kosztowal
No i jeszcze tylko jedna sprawa: Amoroso, przy tak grajacych Shevie, Gili i Pippo Marcio i tak nie ma szan na pokazanie swoich umiejetnosci, a okazji do zobaczenia jego mozliwosci bylo bardzo niewiele, w zasadzie tylko w dwoch meczach wystapil w takim wymiarze czasowym ze mozna go ocenic sensownie. Na pewno faktem przemawiajacym za Brazylijczykiem jest to ze siedzi na lawie i nie marudzi, nie psuje atmosfery, a to tez wazne.
Jesli zas chodzi o mecz z Parma to mysle ze wygramy, emocji takich jak w pierwszym meczu tych druzyn chyba tym razem nie bedzie i az tylu bramek przeciwnik nie zdobedzie. Ciekawe czy Carlo postawi na taki sklad jaki to mozna zobaczyc w linku Zazy. Ja osobiscie jestem ciekaw jak wygladala by gra Seedorfa i Jankula