Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8424

Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: piotrcies » 10 lis 2025, 20:26

I co, jakby forumowicze zagłosowali, że nie żyje, to byśmy mu pogrzeb wyprawili?

Ja sobie przypominam, i nawet to sprawdziłem, że przed ostatnim postem on już pisał coraz rzadziej. Jak początkowo walił po kilkadziesiąt postów dziennie i był wszędzie, tak już w tym roku zdarzały mu się kilku- i kilkunastodniowe przerwy i ten "foruming" był coraz rzadszy.

Może i coś się stało, trudno powiedzieć. Jednakże też nie jest tak, że pisał dużo, regularnie i nagle zamilkł, tylko faktycznie od pewnego czasu pojawiał się rzadziej i pisał mniej. Niejeden z nas przez to przechodził, jako że z nim nikt poza forum chyba nie miał do czynienia (może Ilka?), to nikt nie wie, czemu tak się stało.

Ja mam nadzieję, że czyta sobie forum incognito i zajada się popcornem, że się tak martwimy.
Choć ja rozumiem, że po prostu na forum może już braknąć czasu, sam kiedyś pisałem dużo i codziennie, teraz wchodzę, czasem rzucę okiem, co się dzieje, co kilka dni coś skrobnę, bo jestem już tu tyle lat, ale już nie ma takiej regularności jak jeszcze ze dwa lata temu i już pewnie nigdy nie będzie.

Wróć do „Hyde Park”