Zaza urodzil cacy zapowiedz.I co ja mam dodac do niej teraz?Odbierasz innym fanom Milanu cala zabawe wez sie powstrzymuj czasami
Moje oczy i tak beda skierowane na Turyn i nie dlatego bo chce bynajmniej tylko dlatego ze Canal+ trzeci tydzien z rzedu puszcza spotkanie Starej Damy
Szkoda ze nie obejrze meczu Milanu ale co zrobic moze Milan Channel czas sobie sprawic?
W wyjazdowym meczu z Parma licze oczywiscie na trzy oczka i mam nadzieje ze chlopaki mnie nie zawioda.Mam nadzieje na dobry wystep Jankulovskiego ktory nierychliwy ale w koncu przebil sie oby na dluzej do pierwszego skladu.Licze of kors na Gilardino bo teraz gra dla nas i nie ma litosci
Szewa powinien jak najszybciej doszusowac a potem przekroczyc licze 20 ligowych bramek w sezonie (ma 19) bo nie godzi sie aby tak wielki napastnik konczyl z dorobkiem mniejszym niz 20 bramek.
No to chyba tyle.Pozna juz pora wiec trzeba isc spac zeby do 15 wstac
A na koniec krotki filmik o tym jak sedziuje sie w Italii a sedziuje sie "szczegolnie".Pewnie niektorzy znaja ale i tak warto przypomniec w swietle ostatnich "doniesien"
Zapraszam tutaj
Nie zrazajcie sie ta zadyma na poczatku potem jest naprawde smiesznie