NBA...

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Berik » 07 maja 2006, 19:03

Lukaz pisze:Hej, Hej tu NBA Exclamation
:wink:
Lukaz pisze:Dzięki temu zwycięstwu drużyna Sońc udowodniła, że ważniejszy od jednej gwiazdy (czyt. Bryanta - LAL) jest wyrównany zespół z dobrym zawodnikiem kreującym grę (czyt. Steve Nash), w którym praktycznie każdy może zdobyć najwięcej punktów w meczu.
Oj zapomniales o Lamarze Odomie. koles jest strasznie uniwersalny i z reguly on bardzo dobrze wspieral Bryanta. Mozna powiedziec, ze Odom wyrasta na czolowego gracza ligi
Lukaz pisze:Detroit Pistons - Cleveland Cavs
Tu raczej bedzie bez historii. Big Ben wspole z "Sheedem" beda sciagac wszystko z pod kosza. Jedyna nadzieja w Lebronie, ale jego przeciniwkiem bedzie Prince, ktory poprawnie gra w obronie. 4:2 Detroit
Lukaz pisze:Miami Heat - New Jersey Nets
Dla mnie najciekawsza para(moze dlatego, ze kibcuje "Zarom" :wink: ). NJ to bardzo niewygodny przeciwnik, potrafiacy wygrac z kazdym i z kazdym przegrac. Jesli tylko Carter i Jefferson dostana wsparcie od Krsticia lub Kidda i moze byc ciekawie. Inna sprawa, ze wierze w przebudzenie "Diesela", ktory swoim wielkim cielskiem zmiazdzy Nenada pod koszem. Ale chyba najwieksza przewage w tym meczu beda miec NJ na pozycji rogrywajacego. Kidd nalezy do jednego z najlepszych graczy NBA i raczej powienien sobie poradzic ze slabym w tym sezonie Williamsem i starym Paytonem.
Lukaz pisze:San Antonio - Dallas
Dzis 1 starcie 8) jak dobrze , ze mam cyfre + :P Licze na popis Dirka i Jasona Terrego. Za Spurs raczej nie przepadam i chcialbym, zeby odpadli. Swoja droga jestem ciekaw jak Bruce Bowen jeden z najlepszych obroncow ligi pokryje Nowitzkiego, bo raczej takiego obrotu sprawy nalezy sie spodziewac. Spurs moga miec przewage pod koszami za sprawa Duncana i Mohammeda, ale licze, ze Dampier i DeSagana Diop poradza sobie. Ale i tak licze na dobre wystepy Ilungi-Mbengi gracza rodem z Kongo.Mam nadzieje ,ze dostanie szanse :wink:
Lukaz pisze:Phoenix Suns - LA Clippers

To chyba najmniej ciekawa para. Suns chyba sie odbudowali i powinni bez wiekszych problemow ograc Clippers...ale Lakersi juz pokazali, ze ekipy z Miasta Aniolow stawiaja twarde warunki

Wróć do „Inne sporty”