A skąd pomysł, że oszust stawiałby na siebie? To raczej stawia się na przeciwnika i podkłada mecz. Wszystko zalezy od jednej osoby, tak jak chciałeś.
Moment, co? Zakład jest o to, czy ona zalozy konto na OnlyFans. Sugerujesz, że ktoś miałby postawić na 'tak', zagrać za kilkanaście tysiecy i założyć konto udając, że to ona?
Aha
Prosty sposób na utratę kilkunastu tysiecy złotych.
1. Jakby się rozlało po internecie, że Marianna Schreiber zalozyla konto na OnlyFans to szybko by to zdementowała.
2. Sam bukmacher pewnie by to weryfikował przed wypłaceniem komuś 70 tysiecy złotych
3. A co najważniejsze: nie założyłbyś konta na OnlyFans jako Marianna Schreiber, bo zakładając konto musisz się zweryfikować dowodem tożsamości oraz powiązać to konto z kontem bankowym*.
Więc albo coś źle zrozumiałem, albo Twój plan nie ma szansy zadziałać. Ale nie wiem jak inaczej interpretować fagment 'wystarczy tylko to, że kilka razy klikniesz i założysz konto'
* muszę przestać wyszukiwać takie rzeczy na kompie firmowym w trakcie pracy. Jeszcze się kiedyś jakis admin zdziwi dlaczego sprawdzałem co jest potrzebne do zalozenia konta na OnlyFans.