Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 08 maja 2006, 0:42

Lukaz pisze:Osobiście nie wierzyłem że Arsenalowi uda się zająć czwarte miejsce (za tydzień Roma uczyni to samo ). Tottenham wg mnie odrobinę bardziej zasługiwał na grę w eliminacjach LM i trochę szkoda mi tej drużyny
dlaczego bardziej zasługiwał ? Bo Rasiak im marnował dobre okazje ? przecież to my, pomimo licznych kontuzji, musieliśmy walczyc i w lidze i bronić HONORU angielskich zespołów w europie :!:
Lukaz pisze:Czyżby pojawiła się niepewność
nic z tych rzeczy, właśnie po ostatnich meczach jestem coraz bardziej spokojny o wynik finału 8) Wiem, że sam Titi meczu z Barcelona nie wygra. Niemniej jednak, jest obecnie w tak genialnej formie, że śmiem twierdzić, iż sam Ronaldinho pozostaje w jego cieniu.
Wszyscy wiedza jak Titi potrafi uciec obrońcom na kilku metrach, dodajmy do tego prostopadłą piłke od Cesca :lol: Oczywiście Barca ma niesamowita siłę ognia, większa niż my - w ogóle największą na świecie, na dzień dzisiejszy. Ale to tylko dodaje uroku i tymbardiej należy sie spodziewac pięknego widowiska.
pizmak pisze:W Arsenalu jednym wielkim plusem jest szybka gra całej drużyny (wiadomo zespoły z Anglii ).
Akurat gra Kanonierów nijak ma się do stylu angielskiego, ale nich Ci bedzie.
RóżA pisze:Teraz jeszcze niech pare osób powie, że zawsze byli kibicami Arsenalu, ale tego nie okazywali
ja zawsze byłem, choć nie zawsze okazywałem :P

Wróć do „Anglia”