AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 08 maja 2006, 11:06

Wróciłem :twisted: choć nie było to ławte :lol: hehe

2;3 dla Rossonerich :]

Przed meczem w zapowiedzi napisałem :roll:
*_Zaza_* pisze: Ta mecze to ostatnie szanse dla Corradiego bo waży sie jego przyszłość. Ale mam nadzieje że w tym meczu nic nie pokaże. Jak przez 70% sezonu
A tu prosze ...

Dziwny mecz bo zagrali tak na 60% :? nie lubie takiego czegoś. Oczywiście Ennio Tardini trudny teren. Ale grali tylko gdy musieli :P Piękna bramka [kolejki !] Clarenca :!: ale kropną ulala :] Naszła mu na noge idealnie. Kaka fajnie mieszał ich. Miał w tym meczu oczy do okoła głowy. Szkoda że nie wykorzystał innych szans w tym meczu. Widać że Nesta wraca po pauzie. Miał problemy w walce o górne piłke z Corradim. Za dużo przegrał tych pojedynków. Cafu widoczny w ofensywie - strzela gola ale działań obronnych nie zaliczy po tym meczu na + :roll: Wiedziałem że Parma na luzaku może coś grać - ba zreszta oni ostatnio u siebie grali naprawde fajnie. Dobrze że nasi czuwali. Odpowiedz z wolnego Seedorfa po bramke Corradiego na 1:2 była najważniejsza. Dida mógł obronić ten strzał w ostatnich minutach. Choć dostał piłke kontrująca w długi róg a to było precyzyjne uderzenie. Nesta tu przyspał :P Zreszta Dida wybronił kilka trudnych piłke w tym meczu.

Ogółem cieszy zwycięstwo - w tym sezonie mecze Milan - Parma = kanonada. Ale nastrzelali w tym dwumeczu ale co najważniejsza oba wygrał Milan :!:

Chłopaczek zadzwoń lub najpisz jak bedziesz :roll:

Forza Milan :!:
pizmak pisze:Coś mi tu śmierdzi ...
To nie ten mecz :P pomyliłes stadiony.

Aha widze Juventus jak Górnik Zabrze :lol: 5 zł - 5 euro - Tylko Górnik w "lepszej sytuacji" - bo kazdy im dobrze życzy :) hehe Jak zobaczyłem napisz - Juve przy pełnych trudynach :!: to sobie pomyślałem no to ładnie do czego to doszło że muszą czekać do 37 kolejki i to dla nich news dnia :lol:

P.S. Wracaj szybko Sheva do zdrowia :!: Forza Andriy :!:

Wróć do „Włochy”