Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Makis » 08 maja 2006, 17:49

Bezsensowny spor IMO. Wazniejsze jest to, ze tych wspanialych zawodnikow nie bedziemy w przyszlym sezonie ogladac na boiskach Europy. Dla mnie wczorajszy mecz byl tylko dodatkiem do pozegnania jednego z najwiekszych pilkarzy w historii futbolu. Francuz nie zagra juz na Bernabeu w meczu o stawke :cry: Bedzie mi brakowalo jego wspanialych, niekonwencjonalnych zagran, gracji, z jaka mijal kolejnych rywali i oczywiscie jego firmowych "koleczek", jak je nazwal RealFan. Odchodzi wirtuoz futbolu, ciesze sie, ze duza czesc swojej sportowej kariery spedzil w Realu Madryt. MERCI ZIZOU :!: :!: :!:

Co do sytuacji w lidze, to wszystko teraz zalezy od samych Krolewskich. Jesli pokonaja druzyne Savioli, zajma drugie miejsce i beda mieli dluzsze wakacje. Jesli nie, nici z urlopu i beda musieli meczyc sie w eliminacjach. Oby sie zmobilizowali :D Nie wiem jak dla was, ale dla mnie sezon juz moglby sie skonczyc. Poki trwa, nie ma co liczyc na konkretne rozstrzygniecia dotyczace spraw klubu, a to interesuje mnie teraz najbardziej.

Wróć do „Hiszpania”