AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 08 maja 2006, 19:47

dzieciol31 pisze:
goofii pisze:Ferrari mial okres ze wystepowal w kadrze a on jest tak jakby czarniawy
on jest chyba bardziej mulatem niz murzynem, nie jest tak czarnny jak on.... chodzi mi o takiego wlasnie jak OKAKA...
A co to za różnica jakiego koloru skórę ma Okaka, dla mnie żadna :D W reprezentacji Niemiec w kosza chyba nawet połowa zawodników to murzyni i nikomu to nie przeszkadza, a kiedyś nie do pomyślenia było by żeby murzyn mógł być Niemcem. W tej chwili rasy tak się mieszają, że nawet w Polsce można spotkać czarnego czy skośnookiego Polaka - jeden z rodziców innego pochodzenia i to już wystarczy. Wystarczy popatrzeć na Amerykanów gdzie znajdziemy każdy kolor skóry i nie są to osoby które przyjęły obywatelstwo, lecz ich rodziny od pokoleń mieszkają w USA. Dla mnie jak Okaka spędził całe życie we Włoszech i zapowiada się na dobrego grajka - czyli ma szansę gry w reprezentacji Włoch, to gdy tylko trener będzie go chciał to wybierze grę w barwach Italii, przynajmniej powinien bo bardziej powinien czuć się Włochem niż Nigeryjczykiem.

Wróć do „Włochy”