Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Makis » 08 maja 2006, 23:54

Toudinho pisze: Po odejściu ZZ nie mamy rozgrywającego...nie mamy dm'a z prawdziwego zdarzenia...ściany na środek obrony...a lewa obrona robi się dziurawa...brak nam nominalnych skrzydłowych...trenera też nie mamy, prezesa zreszta tez, bardzo ciekawie zapowiada sie sprawa wyborów, bedzie piękna walka i socios wybiorą tego, który rzuci lepszymi nazwiskami...ciekawe czy obietnice się pokryją.
Masz niestety racje, niewiele w tym momencie "mamy" :) Dlatego wlasnie chce, zeby ten sezon sie juz skonczyl i zeby wreszcie zaczelo sie cos wyjasniac w sprawach klubu. Ostatnio jakis kandydat na prezesa obiecal, ze jak wygra to sprowadzi Kake i Cristiano Ronaldo a na lawke Marco Van Bastena :lol: Zaczyna sie juz mydlenie oczu :)
Toudinho pisze: Kontrakt Fabio Aurelio wygasa, a spokojnie mozna by bylo gho zakontraktować nie wiem czy są prowadzone w tym stopniu jakieś sprawy ale mam nadzieje ze tak.
Z tego co wiem, to Real monitoruje sytuacje Brazylijczyka i jest nim caly czas zainteresowany. Wiele jednak zalezy od tego, czy z klubu odejdzie Roberto Carlos. Jak dla mnie, Fabio to idealny kandydat na nastepce Roberto - ograny w lidze, znacznie mlodszy, a co najwazniejsze do wziecia za darmo. Konkurencja jednak nie spi i Liverpool wraz z Villa juz ustawiaja sie w kolejce po tego pilkarza. Pozostaje czekac (juz mnie zaczyna wkurzac to wyczekiwanie :) )

Wróć do „Hiszpania”