Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5296
Kibicuję: Tylko WISŁA

Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: DDK » 14 gru 2025, 17:01

j1mmy pisze:
14 gru 2025, 16:04
kże może ten DDK nie taki najgorszy na żywo wydawał się zawsze całkiem zwyczajny
w pracy to dostałem za zadanie zorganizować wigilie kancelarii w Krakowie, więc ja tylko rzuciłem pomysł wsród moich procowników w Krakowie czy robimy dla reszty prezenty, a oni wymyślili. Finalnie robimy personalizowane kubki, setke wódki, obwarzanki i jakieś świąteczne zawieszki, więc też raczej symbolicznie (ale tutaj my jesteśmy zwykłymi pracownikami, a przyjeżdzają głównie prawnicy), a tak to zamawiam im dorożkę, żeby ich wzięła z dworca na rynek. Nie wiem czy tu się chwalić, bo i tak załątwiam to u mojego klienta z terminali, po prostu taka ciekawostka, bo np. ja mimo ze jestem z Krakowa to nigdy nie jechałem dorożką (i teraz też nie będę, bo jakoś nie przepadam za końmi).

Z rodziną chyba już od 6-7 lat robimy sobie prezenty, ale to tylko ja, rodzeństwo i rodzice (+ Vito oczywiście).

W terminalach mieliśmy wigilie firmową ale tam ejst ograniczenie do 50zł na prezent, dostałem taką jebitną półmetrową świnkę-pluszaka-skarbonke z napisem "zwycięstwo Wisły 10zł, awans 100zł" :D Partnerom, którzy mi podrzucają terminale jak co roku kupuje alko (oprócz jednego, który nie pije to jemu taką paczke z herbatą/kawą/słodyczami).

Wróć do „Hyde Park”