2. Debiut roku - nic nie przychodzi mi do głowy, chyba nikt nie zadebiutował i nie został z nami na stałe.
3. Największy znawca - dajmy w tym roku na @Cement. Lubi oglądać mecze najróżniejszych lig i widać, że pasjonuje się tym.
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - no to w tym roku @czubatka
5. Największy dowcipniś - tutaj dam @Boromir.
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum - niech będzie @Hersk, mam nadzieję, że leczy kaca po ruskiej wódzie, którą mu polecaliśmy.
7. Najfajniejszy użytkownik - @Eyesmon wydaje się w porządku chłop
8. Najlepszy avatar -@Boticelli
9. Najbardziej irytujący avatar - chyba @sickstick. Kiedyś miał wkurwiającego androida z 1z10, a teraz chłopów trzymających się grupowo za fiuty
10. Kto poczynił największy postęp - nie mam pojęcia.
11. Kto poczynił największy regres - pewnie ktoś kto się mało udziela, bo nie kojarzę aby ktoś obniżył poziom pisania postów.
12. Najbardziej pomocny użytkownik - @czubatka.
13. Największy dziwak - @johny batonik jest specyficzny, ale to dziwak nie jest w sensie negatywnym.
14. Najsłabsze ogniwo -
15. Największe zaskoczenie -
16. Wydarzenie roku na forum -
17. Najlepszy temat forum - ten o polityce. Jest tam co prawda dużo ścieku i przerzucania gówna, ale w tym roku to mocno oblegany temat, a dyskusje przedwyborcze były dość ożywione.
18. 1 rzecz jaką byś zmienił / dodał na forum aby w kolejnych latach było lepsze - dodałbym z 10 aktywnych użytkowników, żeby rozruszać forum. Ale mam też świadomość, że fora internetowe odchodzą do lamusa.