Plebiscyt forumowy - 2025

Awatar użytkownika
Zygmunt-1
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 1074

Plebiscyt forumowy - 2025

Post autor: Zygmunt-1 » 19 gru 2025, 15:49

1. MVP forum - @matt_ - być może w ubiegłym roku zagłosowałem tak samo. Użytkownik, którego widać sporo, dyskutuje na różne tematy, interesuje się tym bardziej "niszowym" futbolem - nawet jak coś nie jest w kręgu moich zainteresowań to zawsze chętnie przeczytam np. o meczu Wietnamu z Laosem. Zawsze wysoki i stabilny poziom.

2. Debiut roku - nic nie przychodzi mi do głowy, chyba nikt nie zadebiutował i nie został z nami na stałe.

3. Największy znawca - dajmy w tym roku na @Cement. Lubi oglądać mecze najróżniejszych lig i widać, że pasjonuje się tym.

4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - no to w tym roku @czubatka :mrgreen:

5. Największy dowcipniś - tutaj dam @Boromir.

6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum - niech będzie @Hersk, mam nadzieję, że leczy kaca po ruskiej wódzie, którą mu polecaliśmy.

7. Najfajniejszy użytkownik - @Eyesmon wydaje się w porządku chłop :)

8. Najlepszy avatar -@Boticelli

9. Najbardziej irytujący avatar - chyba @sickstick. Kiedyś miał wkurwiającego androida z 1z10, a teraz chłopów trzymających się grupowo za fiuty :)

10. Kto poczynił największy postęp - nie mam pojęcia.

11. Kto poczynił największy regres - pewnie ktoś kto się mało udziela, bo nie kojarzę aby ktoś obniżył poziom pisania postów.

12. Najbardziej pomocny użytkownik - @czubatka.

13. Największy dziwak - @johny batonik jest specyficzny, ale to dziwak nie jest w sensie negatywnym.

14. Najsłabsze ogniwo -

15. Największe zaskoczenie -

16. Wydarzenie roku na forum -

17. Najlepszy temat forum - ten o polityce. Jest tam co prawda dużo ścieku i przerzucania gówna, ale w tym roku to mocno oblegany temat, a dyskusje przedwyborcze były dość ożywione.

18. 1 rzecz jaką byś zmienił / dodał na forum aby w kolejnych latach było lepsze - dodałbym z 10 aktywnych użytkowników, żeby rozruszać forum. Ale mam też świadomość, że fora internetowe odchodzą do lamusa.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”