Plebiscyt forumowy - komentarze

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2076
Kibicuję: Manchester United

Plebiscyt forumowy - komentarze

Post autor: Mr.Chris » 21 gru 2025, 13:03

venomik pisze:
21 gru 2025, 10:59
Próbowałem się posiłkować w ubiegłym roku dwoma różnymi chatami i wychodziły mi głupoty. No i też nie byłem w stanie wszystkich wypowiedzi na raz - bo za długie zdecydowanie. Wiec zacząłem wpisywać po kilka wypowiedzi. Potem dostawałem wyniki cząstkowe, sumowałem to wszystko i wynik zupełnie się nie zgadzał. Pomijając fakt, że niektórzy robili literówki w nickach, a inni go odmieniali i AI dość luźno podchodziła wtedy do oceny czy 'cloner', 'clonera', 'clonerowi', 'colner' to jeden i ten sam użytkownik.
A potem i tak się sypnie, bo ktoś napisze johny zamiast zawołać @johny batonik.
I nawet nie możesz uznać, że skoro w jakiejś kategorii 7 głosów ma johny batonik oraz 1 głos ma johny - to możesz to sobie zsumować do 8 głosów, bo może w tym wpisie który AI błędnie oceniła głos dostał zarówno johny, jak i johny batonik, bo tak dwukrotnie ktoś napisał o tym użytkowniku. Więc głosów jest 7 a nie 8.
A są jeszcze pytania otwarte czy komentarze w stylu 'w innych okolicznościach oddałbym głos na @cloner, ale w tym roku tego nie zrobię'. Więc sam fakt wystapienia nicka w czyjejś odpowiedzi wcale nie oznacza automatycznie punktu.
Zdecydowanie niepokojąco dużo myślisz o clonerze :P

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”