widocznie nieLukaz pisze:Widzę że nie przeczytałeś wszystkich moich postów bo o tym że należę do starej gwardii pisałem już nie raz
Ja nie mam takiego problemuLukaz pisze:iedawno poszedłem do osiedlowego sklepu z trunkami po małe co nieco i kobitka, która na moje oko jest niewiele starsza ode mnie powiedziała: 'dowodzik proszę!' Shocked Już wcześniej w tym sklepie tez miałem taką przygodę i po tamtym razie powiedziałem sobie że jak jeszcze raz będą chcieli dowód to wyjdę, kupię trunki gdzie indziej, ponownie przyjdę do nich i z dowodem w ząbkach pokażę swoją alkoholową zdobycz. Jednak późna pora i lenistwo zwyciężyło Confused A laska za ladą Wink powiedziała że powinienem sie cieszyć że wyglądam młodo
ja mialem takie wizje na poczatku 4klasy ale pozniej doszlem do wniosku iz nie ma sie czym przejmowac zdam to zdam nie to nie - jak widac byl to dosc dobry tok mysleniaLukaz pisze:Przed maturą miałem czarne wizje przed oczami, ale skoro zdałem to było spoko
Oj bylyLukaz pisze:Widoki?
Przypomnialo mi sie wlasnie dosc smieszna historyjka, mianowicie wychodzac z domu nie wzialem marynarki i bylem tylko w koszuli i kamuizelce, czekam przed sala i wychodzi babka z matmy mowiac a ty gdzie tak ubrany, szybko po marynarkeLukaz pisze:Kobitka z matmy aż się uśmiała
Szybko pozyczylem od kumpla marynarke (oczywisice byla za mala
po tych przezyciach uwazam iz Matura to wielka bzdura