Skoro nie wiesz to sie najpierw dowiedz, a pozniej wyjezdzaj z tekstami! Czemu wciaz znajduja sie tacy ktorzy nawet jak nie maja o czym pojecia to sie musza w temacie udzielac.Marq pisze:Ja nie wiem do końca jak było w aferze Milanu, ale gdzieś przeczytałem że w Milanie "działali" też zawodnicy - od razu mówie że nie wiem czy to prawda.
Co Ty za porownania przedstawiasz? Zastanowiles sie chociaz przez chwile na tym? Jesli nie to wbij sobie w glowe ze kaliber spraw Ci sie ostro przestawil, no ale czego sie nie robi zeby sobie wmowic jakas teorie.Marq pisze:A jak Hitler wywołał II wojne światową i wymordował miliony ludzi, to co? od razu ma cały naród odpowiadać za tą zbrodnie? chyba nie.
Z tego co wynika z Twojego profilu to Ciebie tez nie bylo na swiecie wiec proponuje rowniez takie argumenty zachowac dla siebie.Marq pisze:Nie było Cie jeszcze wówczas na świecie, więc nie wiesz jaki to był ból dla Milanistów. I nie pisz że to dobrze że Milan poniósł karę, bo gdyby teraz mieli podobną sprawę to byłbyś za degradacją Rossonerrich? Rolling Eyes
Bardzo dobrze sie stalo ze Milan zostal wtedy ukarany bo to daje szanse ze juz nigdy wiecej podobnych rzeczy nie bedzie nikt zwiazany z klubem probowal robic.
Nie wiem za czym bym byl ale jesli sprawa wygladalaby podobnie jak z Juve to
a) nie stawalbym zaciekle w obronie tych ktorzy to robia,
b) czekalbym na wyjasnienie sprawy,
c) jesli okazaloby sie ze sprawie leb ukrecono to wstydzilbym sie jak !@$%#$,
d)nie uciekalbym od kary adekwatnej do czynu, w takim przypadku na pewno odebrania tytulu,odjecia punktow a nawet degradacji
Przykro mi ale za bledy trzeba placic, czasami wiecej niz sie zasluzylo.
Najwiecej kartek macie w lidze powiadasz?:lol: Hmmm to ciekawe bardzo ale w tym momencie pozwole sobie Ciebie zacytowac: I prosba do Ciebie, nie wypowiadaj sie w tematach o których pojecia nie masz, dobzie?ossy pisze:A co do fauli, mamy najwiecej karket w lidze, ponad 60 zółtych i 3 czerwone. I co? Sędziowie nas nie karają? Czy moze zawodnicy Juve to tacy rzeźnicy ze powinni 200 kartke na sezon dostawać?
(Milan - 51Ż-3C; Juve - 61Ż-3C; Messina 102Ż-9C)
Jakbys jeszcze tego na matematyce nie przerabial to 102>61