1. MVP forum -@Eyesmon za bycie bardzo pozytywna osoba, bratem od lewa w gore i jedna z niewielu osob ktora mnie pamietala. @DDK za zwierzaki, podroze i fakt ze wydaje mi sie ze moglibysmy sie zaprzyjazic w zyciu poza forumowym.
2. Debiut roku - Nikt specjalnie w tym roku nie zadebiutowal.
3. Największy znawca -@Kluchman za ogromna wiedze, @7lechus za wiedze w temacie o kosmosie, @Bernabeu za wrzucanie cyferek i styl pisania ktory lubie.
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - @Eyesmon, @DDK
5. Największy dowcipniś -Malo kto mnie rozmiesza tutaj ale dam wyroznienie @19B10 oraz @Boromir
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum - @Hersk , @Tomusmc
7. Najfajniejszy użytkownik - @Eyesmon, @DDK
8. Najlepszy avatar - Brak
9. Najbardziej irytujący avatar - Rowniez brak
10. Kto poczynił największy postęp - @Zygmunt-1 Pisze duzo wiecej w tematach ktore mnie interesuja i z duza dawka luzu.@Delpiero14 Dal na wstrzymanie z probawaniem bycia zabawnym na sile przez co jego posty zyskaly na jakosci.@HMK za humor i mile dla oka posty.
11. Kto poczynił największy regres -@venomik.Kiedys zabawny , teraz bazuje glownie na prowokacjach i "wciskaniu kija w mrowisko". @gilardino11 Kiedys lubilem go czytac ale w ostatnim roku to rownia pochyla z dodatkiem mocno betonowej sciany.
12. Najbardziej pomocny użytkownik - @czubatka Za pomoc techniczna dla forum.
13. Największy dziwak -W pozytywnym znaczeniu tego slowa @Cement. Doceniam zainteresowanie malo popularnymi ligami i profesjonalne relacje meczow ktorych zapewne nikt na tym forum nie oglada.
14. Najsłabsze ogniwo -Fora odchodza do lamusa, kazdy uzytkownik jest wazny nawet jak jest trollem wiec ten glos zachowam dla siebie
15. Największe zaskoczenie - Brak
16. Wydarzenie roku na forum -Kolejna zrzutka na schronisko
17. Najlepszy temat forum - Ksiazki-recenzje
18. 1 rzecz jaką byś zmienił / dodał na forum aby w kolejnych latach było lepsze - Moze wiecj nowych uzytkownikow ale ja w sumie lubie forum takim jakim jest.