A gdzie ja napisałem coś o piłkarzach? Byłbyś łaskaw mnie oświecić? Naucz się czytać uważnie, a potem pogadamy.ossy pisze:W tym wypadku dzialają sędziowie chłopczyku, nie piłkarze.
Jakie to tematy bystrzaku? Wiesz sprawy drugiej wojny obce mi nie są, a afera z Juventusem tym bardziej.ossy pisze:I prosba do Ciebie, nie wypowiadaj sie w tematach o których pojecia nie masz, dobzie?
Ciekawe. Nie wiedziałem o tym.ossy pisze:Jakbyscie nie wiedzieli, to Juventus ma jakąs sztame z Legią, i prawdobodobnie to on załatwił im mistrzostwo(Legii). Tu sie nie popisał w moich oczach, za Wisłą jestem
Gorąco polecam.Łukasz[ACM] pisze:Oglądnij film Chłopaczka to może zrozumiesz
Mi się trochę chciało śmiać, ale trochę też płakać.Łukasz[ACM] pisze:Tam aż śmiać się chce...
Proponuję bliższe zapoznanie się ze statystykami. Kilka postów wyżej jest podane kto ma najwięcej kartek, ale niewątpliwie nie tylko Messina ma więcej kartoników niż Juventus.ossy pisze:A co do fauli, mamy najwiecej karket w lidze, ponad 60 zółtych i 3 czerwone.
Hmm kiedyś już to było pisane. Nie zaszkodzi jednak przypomnieć tych prawdziwych słów niewtajemniczonym.Chlopaczek pisze:Gdyby ukarali tylko Moggiego to by byla parodia.Wtedy od razu wszystkie kluby powinny zatrudnic obrotnych kolesi wylacznie do przekretow.Kibicow oddanych sprawie ktorzy nawet jak wpadna pojda siedziec za klub.