Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: ossy » 09 maja 2006, 22:23

ostry66 pisze:Najwiecej kartek macie w lidze powiadasz? Hmmm to ciekawe bardzo ale w tym momencie pozwole sobie Ciebie zacytowac: I prosba do Ciebie, nie wypowiadaj sie w tematach o których pojecia nie masz, dobzie?

(Milan - 51Ż-3C; Juve - 61Ż-3C; Messina 102Ż-9C)

Jakbys jeszcze tego na matematyce nie przerabial to 102>61
O kurde! Jestesmy na drugim miejscu, a sedziowie prawie nas nie karają :?

Chlopaczek pisze:Nie wiem ile mozna tlumaczyc fanom Stare Damy oczywiste sprawy.Milosc jest slepa.

Moggi dzialal z korzyscia dla klubu i klub powinien byc ukarany rowniez.To jak z transferami ktore dla was przeprowadzal.Sobie przeciez tych pilkarzy nie zalatwial zeby grali u niego w ogrodku tylko zeby wzmocnili Stara Dame czyli z korzyscia dla niej.Tak samo jest teraz z sedziami zalatwial ich przychylnosc dla klubu.Dziwie sie ze naprawde tak trudno to pojac niektorym.

Gdyby ukarali tylko Moggiego to by byla parodia.Wtedy od razu wszystkie kluby powinny zatrudnic obrotnych kolesi wylacznie do przekretow.Kibicow oddanych sprawie ktorzy nawet jak wpadna pojda siedziec za klub.

A czy ja napisałem aby tylko Moggiego? Nie, cały klub. Bo to szło z korzyścią dla klubu.

*_Zaza_* pisze:Słuchaj dziecko weź nie błaźnij sie ok ? Napisz jaki to był mecz czekam - nie tu na prv. A jak nie to znikaj bo tylko wstyd przynosisz takimi wypowiedzami. Rzekomo mają Juve rozwiącac Może ten karny z Parma ?

Ty się nie błaźnij. Jaki mecz? Milan-Cagliari.

RealFan pisze:Jakie to tematy bystrzaku? Wiesz sprawy drugiej wojny obce mi nie są, a afera z Juventusem tym bardziej.
Na ten temat nie masz pojęcia. Ale jak nie jest Ci obca ta sprawa z Juve, to nam opowiedz. Ja chetnie poczytam.

RealFan pisze:Ciekawe. Nie wiedziałem o tym.
To już wiesz, guru :lol:

RealFan pisze:Proponuję bliższe zapoznanie się ze statystykami. Kilka postów wyżej jest podane kto ma najwięcej kartek, ale niewątpliwie nie tylko Messina ma więcej kartoników niż Juventus.
Tylko jak Messina gra widzielismy chocby w meczu z Milanem. I chyba nie myslisz ze az tak brutalnie gra Juventus?

*_Zaza_* pisze:Proponuje Ci przesledzic tematy i news o Moggim z popszedniego sezonu. Zobaczysz opinie fanów Juve - teraz już nie jest z Juve ? "Mogłeć być królem a jesteś " tak powinni pisać
A kto teraz pisze ze Moggi zły i bee? Po oprócz Marqa nie widze nikogo.

Wróć do „Wracając Do Meritum”