Taak? To niech opowie cos. Bo jak zauważyłem, albo cos po kims potwierdza, albo sie powtarza.Łukasz[ACM] pisze:Ossy nie zdziwi mnie jeżeli RealFan wie na temat tej afery więcej niż Ty
Nie. Faulu na Pippo nie było, a bronił Chimenti, znafffffco.*_Zaza_* pisze: No kojaże bramkarz gości fauluje Inzahiego Nie było faulu ? hehe przeciesz zachaczył go ewidentnie Gila jak sie nie myle w prawy róg bramkim mocno i nie daje szans Caniniemu Chłopie to Milan My nie potrzebujemy Pacalbuto
A gdzie ja napisałem tylko Moggi? Jesli zostanie udowodnione, niech odpowie klub. A jak Moggiego nie skażą na wiezienie, to nieh zostanie w klubie.*_Zaza_* pisze:Moggi odpowiada = Juventus - bo niszczył Calcio dla dobre tego klubiku. A nie gadanie teraz Moggi sam odpowie - co nie znamy juz go ?
No pewnie. Chętnie poczytam twoje herezje*_Zaza_* pisze:Ossy kto ma najwiecej fauli w lidze ? Czemu ty milczałes jak pisalismy o stylu Juve chcesz wrócic do tematu ?
Jakie opinie? Twoje? Naprawde, wali mnie twoja opinia, czy innych Łukaszów, ostrych czy fanów Realu. Naprawde.*_Zaza_* pisze:I Ossy pisz coś konkrentgo bo to naprawde nie nasza winna że Juventus tak nisko upadł. Podziękuje Moggimu i innym że teraz musisz czytac takie rzeczy o swoim klubie. Zreszta i tak raptownie spadła liczba jednosezonowców Bo ich klub tak stracił naprawde wiele.
Niby co dziwnie interpetuję?Łukasz[ACM] pisze:czytacie to samo co ja ale każdy z nas to inaczej interpretuje a Twoja interpretacja jest conajmniej dziwna.
Jakiego Hitlera? O czym ty człowieku mówisz? Co mnie jakis Hitler obchodzi.RealFan pisze:Jaki? Co o Hitlera ci chodzi? Napisałem przecież, że nie mordował własnymi rękami, tylko wydawał rozkazy, które były związane z mordowaniem. Ale to jest temat o brudnym obliczu Calcio, a nie o Hitlerze, który był również świetnym strategiem wojennym (do pewnego momentu) ale o tym już mniej osób pamięta.
Chętnie bym poczytał cos na temat tych brudów. Tylko nie jakies przytakiwania czy powtarzania.