Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 09 maja 2006, 23:01

Chlopaczek pisze:chodzi o sytuacje w ktorej obronca skoczyl Pepe na glowe i ten sie przewrocil a sedzia zagwizdal karnego?Jesli o ta to na dwoje babka wrozyla.

Bo to był mecz na Giuseppe Meazza i to był Canini :P

Zreszta nie gadajcie z nim - ma chłopak wode - dziwicie sie ?- jego klub upadł naprawde nisko. Wcześniej miał mały szacunek teraz juz całkiem :roll: Co by teraz nie napisałe Juventus przez najbliższe lata znów będzie anty reklamą Calcio. Szkoda że teraz nie piszecie Forza Lucek. Powiem szczerze ża współczuje Wam troche. Bo ja napisałem jak ma sie teraz czuć taki Del Piero czy Nedved ? oni grali a kto inny wygrywał. Przeciesz im też jest wstyd...

ossy pisze:Jakie opinie? Twoje? Naprawde, wali mnie twoja opinia, czy innych Łukaszów, ostrych czy fanów Realu. Naprawde.
W opini ludzi mających swoje zdanie na całym swiecie - nie jednosezonowców - teraz Juvetus nie znaczy nic tak naprawde. Moggi zniszczył ten klub. Szybko nie odzyska szacunku w Europie :) Czy Ci sie to podoba czy nie. Wcześniej mijały lata a co kolejkce serie A na trybunach stadionów śmiali sie z Juve nawiązując do pana Agricoli. Teraz radze troche prześledzić stadiony :lol:

Ossy[/b jak wytłumaczysz co że w europie nic nie grają ? za dobre auta chceli ? czy za słabi są ? aaa albo nie pisz - nie warto z Tobą rozmiawać :]
Ostatnio zmieniony 09 maja 2006, 23:07 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Wracając Do Meritum”