Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2425
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 09 maja 2006, 23:02

ossy pisze:Taak? To niech opowie cos. Bo jak zauważyłem, albo cos po kims potwierdza, albo sie powtarza.
To cudownie. Co mam Ci opowiadać o przekrętach, telefonach, sędziach, ustawianych meczach itd. Czyżbyś się nie dość o tym naczytał? A może oczekujesz, że prowadzę własne śledztwo i wiem więcej niż prokuratura? I wprowadzę Cię w jego rezultaty. Niestety rozczaruję cię. Nie prowadzę własnego dochodzenia i nie odemnie zależeć będą wyroki.
ossy pisze:Chętnie bym poczytał cos na temat tych brudów. Tylko nie jakies przytakiwania czy powtarzania.
Napisałeś dwa razy to samo w jednym poście. I kto tu się powtarza?
ossy pisze:Jakiego Hitlera? O czym ty człowieku mówisz? Co mnie jakis Hitler obchodzi.
Zadałem Ci pytanie, o czym nie mam pojęcia. Ty nie odpowiedziałeś, więc poruszyłem obie wspomniane wcześniej kwestje. Żeby nie było potem, że to nie o to Ci chodzilo.
ossy pisze:Jakie opinie? Twoje? Naprawde, wali mnie twoja opinia, czy innych Łukaszów, ostrych czy fanów Realu. Naprawde.
Widzę, że zaczynasz używać ostrych słówek. Co to kogo obchodzi, jaki masz stosunek do naszych opinii. każdy ma też wyrobione zdanie o twoich.

Wróć do „Wracając Do Meritum”