To cudownie. Co mam Ci opowiadać o przekrętach, telefonach, sędziach, ustawianych meczach itd. Czyżbyś się nie dość o tym naczytał? A może oczekujesz, że prowadzę własne śledztwo i wiem więcej niż prokuratura? I wprowadzę Cię w jego rezultaty. Niestety rozczaruję cię. Nie prowadzę własnego dochodzenia i nie odemnie zależeć będą wyroki.ossy pisze:Taak? To niech opowie cos. Bo jak zauważyłem, albo cos po kims potwierdza, albo sie powtarza.
Napisałeś dwa razy to samo w jednym poście. I kto tu się powtarza?ossy pisze:Chętnie bym poczytał cos na temat tych brudów. Tylko nie jakies przytakiwania czy powtarzania.
Zadałem Ci pytanie, o czym nie mam pojęcia. Ty nie odpowiedziałeś, więc poruszyłem obie wspomniane wcześniej kwestje. Żeby nie było potem, że to nie o to Ci chodzilo.ossy pisze:Jakiego Hitlera? O czym ty człowieku mówisz? Co mnie jakis Hitler obchodzi.
Widzę, że zaczynasz używać ostrych słówek. Co to kogo obchodzi, jaki masz stosunek do naszych opinii. każdy ma też wyrobione zdanie o twoich.ossy pisze:Jakie opinie? Twoje? Naprawde, wali mnie twoja opinia, czy innych Łukaszów, ostrych czy fanów Realu. Naprawde.