Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: ossy » 09 maja 2006, 23:56

Łukasz[ACM] pisze:No właśnie, więc jeśli nie napiszesz mi jak to wszystko odbierasz to najlepiej zamilcz bo za bardzo nie masz nic do powiedzenia poza głupotami.
Na szczescie, walczysz tu o poziom,i glupot nie piszesz. No i do powiedzenia masz dużo, bo cały czas beczy: Juventus bród i smród, tylko czasami to rozbudujesz.

Łukasz[ACM] pisze:Weź przykład np. z Bagga który napewno ma ochote tu wyjechać na nas jak wielu innych ale wie że nie wypada i za bardzo nie ma z czym i za to można go szanować. No ale lepiej pisać że Milan jest brudny...
A teraz mistrzu, wskaż mi gdzie napisałem ze Milan jest brudny. Czekam.

Bo chyba nie chodzi Ci o to co napisałem z Inzaghim? Bo nie powiesz mi ze nie symuluje?

*_Zaza_* pisze:Zreszta nie gadajcie z nim - ma chłopak wode - dziwicie sie ?- jego klub upadł naprawde nisko. Wcześniej miał mały szacunek teraz juz całkiem Co by teraz nie napisałe Juventus przez najbliższe lata znów będzie anty reklamą Calcio. Szkoda że teraz nie piszecie Forza Lucek. Powiem szczerze ża współczuje Wam troche. Bo ja napisałem jak ma sie teraz czuć taki Del Piero czy Nedved ? oni grali a kto inny wygrywał. Przeciesz im też jest wstyd...
No pewnie, wode mam bo zaza mi napisał ze Juventus upadł nisko :cry:

Szacunek kogo? Twój? Łukasza? Naprawde, nie obchodzi mnie on.

*_Zaza_* pisze:Ossy[/b jak wytłumaczysz co że w europie nic nie grają ? za dobre auta chceli ? czy za słabi są ? aaa albo nie pisz - nie warto z Tobą rozmiawać

O co Ci chodzi? O ostaytnie 10 lat? Tak? To sobie porównaj wyniki z ostanich 10 lat na arenie miedzynarodowej, MIlanu i Juventusu.

RealFan pisze:To cudownie. Co mam Ci opowiadać o przekrętach, telefonach, sędziach, ustawianych meczach itd. Czyżbyś się nie dość o tym naczytał?

Naczytałem i co z tego? Nic oprócz tego sie tu nie dowiedziałem od Ciebie, wiec po co piszesz jak wszystko zawiera w tych newsach?

A co do a0fery, ja poczekam do wyjaśnienia sprawy i wydania orzeczenia sądu. Sądu, nie zazy i jego oczach w których to Juventus nie ma szacunku :lol:

Zresztą po tym
Na pytanie o zdaniu z przechwyconej rozmowy telefonicznej pomiedzy Moggim i Giraudo: "Jak jest pojętny to pół drużyny im wyrzuci." - De Santis odpowiedział: "Sciągnąłem sobie z internetu tą rozmowe i zobaczyłem godzinę, o której sie odbyła, to wystarczy by wszystko wyjasnić." (okazalo sie, że ta rozmowa była przeprowadzona tuż po zakończeniu meczu. przyp. red.)

mam wątpliwosci na ten temat.

I ide juz, raczej nie bede tu pisał, bo widze ze zaza tu selekcje robi i chyba się nie załapie by podyskutować. W końcu jestem bluzniącym dzieckiem, kibicującym klubowi bez szacunku na który kazdy chce zwymiotować, czyz nie?

Wróć do „Wracając Do Meritum”