Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 10 maja 2006, 0:18

Fajnie że odpisałes na zdania wyjęte z kontekstu ale powiedz po co ?

Ani Ja - ani RealFan czy Chłopaczek i Łukasz nie mamy zamiaru Cie przekonywać. Bo po co ? chłopie pomysł sam jak Juventus teraz wygląda w oczach kibiców ? pomyśl i zastanów sie komu to zawdzięcza. Czemu każdy kolejny dziennik miesza z błotem Wasz klub. Agnieszka [nawet żaden z baranów Jej nie przeprosil "fani za 10" z JP -żenada] i tak nie pisze wszystkiego bo nie którzy by płakali. Anty reklama Calcio - Ja wiem że trudno sie z tym pogodzić. I wspołczuje wam ale to jest coś dla tych typowych "fanów Juve" Czyli 12 lat - wiecej kibicuje Del Piero niż Juve - własna opinia oprata na tym co ktos inny napisze - i liczą sie sukcesy - nie styl gry czy wyniki. Teraz mają

Napisałem Ci wcześniej ale po raz kolejny powtórze: Jak teraz się czują Zambrotta, Del Piero czy Nedved ? oni grali a kto inny wygrywał....

Chyba afera a Agricola nauczyła Cie czegoś ? Mało straciliście szacunku ? teraz on już jest znikomy. Ale chyba szybko go nie odbudują. Powiedz czy Ty masz zamiar szczekac cytatami czy nie powinneś zrobić czegoś innego ? Żadko sie zgadam z Roberto Mancinim ale on chyba mówił o tym zamieszaniu najodważniej i szczerze. A jak mówi Prandelli "to choroba ..."
ossy pisze:O co Ci chodzi? O ostaytnie 10 lat? Tak? To sobie porównaj wyniki z ostanich 10 lat na arenie miedzynarodowej, Milanu i Juventusu.

Ale tu nie ma co porównywać i Ty doskonale o tym wiesz. :] Co rok jest plan ale tu trzeba było by zacząc inny wontek a nie chce mi sie naprawde. Zwłaszcza że ja napisze a Ty zaczniesz cytować ... To po pierwsze a jak coś to musiał byś napisać od kiedy Luciano Moggi i cała tzw. Triada siedzi na stołkach w Juve.

Dobranoc :] i prosze się Cie cytuj bo nie ma sensu- nie zmienisz nic ...

Forza Calcio :!:
Forza Milan :!:

P.S. Ossy trykoty na nowy sezon :wink: Dzis odbyła się prezentacja :)Jutro [dziś w sumie] Ci pokaże wiecej :] Nara teraz na pewno dobranoc :P

Wróć do „Wracając Do Meritum”