Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Łukasz_ » 10 maja 2006, 6:40

Ossy pisze:W końcu jestem bluzniącym dzieckiem, kibicującym klubowi bez szacunku na który kazdy chce zwymiotować, czyz nie?
Dobrze że to sobie uświadomiłeś, lepiej późno nić wcale. Wkońcu jesteś " z piekła " :roll:

Obracasz w jakiś dziwny sposób " kota ogonem ". Chcesz wmieszać w to Milan, wracasz do jakiś spraw z totonero które są już zamknięte na amen. Co Ty chcesz tam rozgrzebywać :?: Jeszcze jednej degradacji chcesz :?: Pippo jak najbardziej symuluje, jak każdy napastnik gdy ma KONTAKT z rywalem często się podkłada ale Pacynke nie uczy na treningach jak się efektownie kłaść w polu karnym.
Ja z resztą mamy Cię przekonywać :?: Do czego :?: Mi wystarczy że jesteś kibicem Juventusu i ciężko z Tobą pogadać na tematy które są dla nich brutalną prawdą. Na ten klub spadała, spada i będzie spadała masa krytyki i podejrzeń. Zadaj sobie pytanie, kto jest winien. Jeżeli nie znajdziesz odpowiedzi to napisz na pw. :roll:
Ossy pisze: No i do powiedzenia masz dużo, bo cały czas beczy: Juventus bród i smród, tylko czasami to rozbudujesz.
Kłamie :?: Przecież mam ku temu podstawy aby tak pisać. Może dzięki wyrokowi sądu będzie można pisać inne rzeczy ale trzeba jeszcze poczekać.

Wróć do „Wracając Do Meritum”